Woowplakater.dk-2CV-van

WooW Plakater

Unikke plakater der virkelig ER unikke

2 skeletter til bords Kunst plakat

Plakater med WOOW effect det er hvad du finder hos Woowplakater. Hele deres afdeling med Forladte steder, som de kalder Urban Explore, er spækket med plakater til stuen, værelset eller kontoret. Jeg forstår i den grad hvorfor de valgte at starte deres plakat shop med navnet “WOOW” for det er lige netop det ord jeg sag med da jeg så deres plakater første gang.

Da jeg så plakaterne første gang.

Lad mig dele historien med dig om første gang da jeg så disse helt unikke plakater.

Jeg havde over tid skrevet med en gut på Facebook som fortalte at han havde nogle billeder liggende på sin pc som han overvejede at sælge som plakater. Han fortalte mig at nogle gange om året der rejste han rundt i Danmark eller ud i verden for at tage billeder. Rejserne er planlagt ned i mindste detalje inden de rejser. De har aftaler med ejerne af de steder som de besøger. Sent om aftenen går han og teamet ind i bygningerne og kigger rundt. Deres codex er ikke at flytte på noget. Det eneste de må efterlade er deres fodaftryk og det eneste de må tage med sig er det de kan fange med deres fotografiapparater, eller video optagerer.

Da han var ikke den hurtigste til at dele billederne, så måtte jeg væbne mig med tålmodighed. Efter 6 måneder så fik jeg lov til at se billederne.

Dette var det første billede jeg fik at se

Woow Plakater - 2CV Van

Den røde 2CV Van

2CV plakaten var den første plakat jeg fik lov at se. For mig var det noget af det mest geniale unikke kunst plakat jeg har set. Jeg var ellevild. Den flotte røde farve omkranset af de grønne sprøde farver sammen med den gamle bygning i baggrunden. Et minde fra tiden “Nej til Atomvåben”

Efterhånden fik jeg flere plakater at og hver gang jeg så et billede var jeg ved at hoppe op af stolen. Det var billeder jeg ikke havde fantasi til at forestille mig. Billeder som jeg bare måtte eje.

Det viste sig at Joachim, der står bag woow Plakater havde et hav af billeder gemt. Billeder der kan omdannes til smukke plakater til stuen, plakater fra naturen, retro plakater, mange med motiver du ikke finder andre steder.

Den fine stue - Plakater

WooW Plakat shoppen

Mindst hver 2 uge er jeg forbi plakat shoppen for at se nyheder. Jeg har efterhånden lært at Joachim fylder nye plakater ind med jævne mellemrum. Hvis jeg skal købe alle de plakater som jeg falder for så bliver jeg hurtig fattig men jeg køber en plakat i ny og næ når økonomien er til det.

Kvaliteten af plakaterne er som det er et forstørret foto. Sagt på en anden måde KVALITETEN er helt vildt god. Jeg har til dato ikke købt plakater i så god kvalitet før. Billederne står kniv skarpe uanset om det er de store billeder jeg bestiller eller om det er de små jeg bestiller.

Hvis du vil have billeder på din væg som meget få mennesker har allerede så skal du helt sikkert forbi shoppen og kigge.

Jeg køber billeder / plakater når jeg skal købe gaver, værtindegaver, stedet for en blomst eller når jeg har lyst. Hvis du ikke har besøgt woow Plakater endnu så kan jeg anbefale dig at besøge deres shop eller deres Facebookside

Hvis du vil læse flere anmeldelser fra mig så klik her og se de sidste nye anmeldelser