Facadeisolering 1

Facadeisolering

Jeg kan helt sikkert anbefale Facadeisolering

For nogle år siden fik vi anbefalet at lade vores facade på huset isolerer. Vi var meget i tvivl om vi skulle gøre det, da det jo er en pæn udskrivning, men set i baglyset så fortryder vi ikke.

Facadeisolering der gav besparelse.

Nu sidder vi her 4 år efter at vi har investeret i at få lagt en ekstra isolering uden på huset. Vi har i år sparet pengene hjem så vi fremover vil have økonomisk fordel ud af det. Alt efter hvor kold en vinter vi har så vil vi kunne sparer mellem 3 og 6000 kr pr år på varmeregningen efter vi fik isoleret huset.

Facade isolering

Ja det roder lidt at få det lavet

Da de gik i gang med at isolere huset startede de med at sætte et stilads op hele vejen rundt og ja det fylder jo og der gik nogle blomster til.

Da de satte isolering op var der fnuller over alt og det kan jeg helt sikkert anbefale at du selv samler sammen så ender det nemlig ikke i din have bagefter.

Det mørtel de bruget det kom der jo også noget af rundt omkring men det var ikke mere end vi havde fjernet det igen på en time.

Det værste var faktisk de plastik stykker vi kunne finde længe efter men vi fik kål på dem den første sommer.

Facadeisolering

Overvejer du om det kan betale sig at isolerer facaden?

Hvis du er i tvivl om det kan betale sig at isolerer din facade så kan jeg kun sige JA. Du får et helt andet hus og gevinsten kommer omgående. Og en ekstra fordel er jo også at når vi har de varme sommer så er huset også køligere end det plejer så spring du bare ud i det.