Revive Turbo Cleaner

Hvor hvor finder jeg Revive Turbo Cleaner?

Ved du hvor jeg kan finde Revive Turbo Cleaner? Jeg har en ældre bil, Ford; og den har en gang før fået en omgang turbo rens men nu kan jeg ikke finde produktet mere.

Hvad er Revive Turbo Cleaner?

Revive Turbo Cleaner er noget vi kan bruge til at rense turboen på vores bil. Vi har tidligere kørt på værkstedet for at få den renset men sidst bruget vi Revive. Ford værkstedet har ikke hørt om det og når jeg leder på Google efter det så er shoppen lukket ned.

Kender du denne turbo rens?

Måske har den skiftet navn? Det er en vandbaseret rensemiddel som sprøjtes ind i udsugningen mens motoren køre og så fordeler den det selv og så renser det alt skidtet ud så min turbo spinder som en mis igen.

Når bilen har fået en tur så køre den længere på literen og den trækker rigtig godt når den er renset.