Pizza

Pizza Tilbud

Er du lige som mig vild med Pizza så bør du kigge forbi PizzaTilbud.dk

Pizza tilbud er en side hvor dit lokale pizzaria kan give vise deres specielle tilbud. Kort sagt du kan spare penge hvis du kigger forbi siden.

Siden er et kær komment supplement til alverdens tilbuds sider og adskiller sig dog fra de andre sider. Det er nemlig så smart at her skal jeg kun huske på 1 rabatkode. For hvis mit lokale pizzaria har et tilbud online her så kan du bestille og bruge 1 kode som PizzaTilbud har bestemt.

Jeg oplever ofte at mange online steder skal jeg bestille pizza igennem, der ender jeg med at sidde og vente på en bekræftelse eller udskrive en bestilling men her skal jeg bare ringe og bestille hvad jeg vil have og sig rabatkode så får jeg min rabat. Det er sku da nemt.

Mange tilmeldte på siden ?

Nej pt er der ikke mange tilmeldte på siden men jeg kan se på siden at de lover mig, at hvis jeg, får min lokale pizza pusher med i deres system så får jeg en GRATIS PIZZA af siden og den er jeg da helt med på. Så derfor vil jeg ud og snakke med min Pizza Pusher.

Jeg er spændt på hvor mange der kommer med på siden.

Kig ind på siden her

Jeg skal nok holde øje med siden og fortælle mere når jeg ved mere. Men lige nu virker det til at være en side der er værd at tjekke ud inden der bestilles pizza.

Pizza tilbud