Drømmefanger hos Berit

Drømmefanger

Drømmefanger giver rolig søvn

En drømmefanger siges at give en rolig søvn og mange bruger dem i børnenes værelser. De hænger ofte over sengen og gerne 2 stå af gangen.

Ofte er drømmefangere lavet efter indiske anvisninger. Der spindes et spind som edderkopperne også laver. Disse siges at fange de ondedrømme der flyver i luften. Mange børn har glæde af drømmefangere og det giver dem en stille nat uden onde drømme.

Men hvad er en drømmefanger?

En drømme fanger er sammensat af flere forskellige ting. Der skal være en ring eller flere, der laves af pilekviste. Der skal være fjer og der er mange meter tynd tråd. Ringene skal vikles med den tynde tråd så de ikke larmer om natten. Så skal der spindes et spind inde i ringen og på den måde ligne et edderkopper spind.

Herefter pyntes de otte med fjer som kan drage drømmene ind i spindet.

Hvilke farver findes en drømmefanger i?

I gammel tid var en drømmefanger ofte i farven rød. Men med tiden er de blevet forfinet og laves i dag i alverdens farver. Børnene kan ofte godt lide at der er forskellige farver at se på.

Nogle mener at en drømmefanger i sig selv har en beroligende effekt på børnene da de bevæger sig stille igennem luften og vejer over sengen så de små poder bliver døsige af at kigge på dem.

Jeg har brugt drømme fanger ved min datters seng.

Min datter har i mange år haft en eller flere drømmefangere over hendes seng. De gav hende helt sikkert ro så hun kunne sove. I perioder hang der 0+ til 10 styk over sengen netop fordi hun fandt dem i flere farver og størrelser.

Så jeg anbefaler gerne drømmefangere hvis du har udfordringer med at få dit barn til at sove roligt om natten.

Drømmefanger hos Berit

Retur til forsiden