Drømmefanger hos Berit

Drømmefanger

Drømmefanger giver rolig søvn

En drømmefanger siges at give en rolig søvn og mange bruger dem i børnenes værelser. De hænger ofte over sengen og gerne 2 stå af gangen.

Ofte er drømme fangere lavet efter indiske anvisninger. Der spindes et spind som edderkopperne også laver. Disse siges at fange de onde drømme der flyver i luften. Mange børn har glæde af drømme fangere og det giver dem en stille nat uden onde drømme.

Men hvad er en drømmefanger?

En drømmefanger er sammensat af flere forskellige ting. Der skal være en ring eller flere, der laves af pilekviste. Der skal være fjer og der er mange meter tynd tråd. Ringene skal vikles med den tynde tråd så de ikke larmer om natten. Så skal der spindes et spind inde i ringen og på den måde ligne et edderkopper spind.

Herefter pyntes de otte med fjer som kan drage drømmene ind i spindet.

Hvilke farver findes en drømmefanger i?

I gammel tid var en drømmefanger ofte i farven rød. Men med tiden er de blevet forfinet og laves i dag i alverdens farver. Børnene kan ofte godt lide at der er forskellige farver at se på.

Nogle mener at en drømmefanger i sig selv har en beroligende effekt på børnene da de bevæger sig stille igennem luften og vejer over sengen så de små poder bliver døsige af at kigge på dem.

Jeg har brugt drømme fanger ved min datters seng.

Min datter har i mange år haft en eller flere drømme fangere over hendes seng. De gav hende helt sikkert ro så hun kunne sove. I perioder hang der 5 til 10 styk over sengen netop fordi hun fandt dem i flere farver og størrelser.

Drømmefanger børn

Så jeg anbefaler gerne drømmefanger til børn hvis du har udfordringer med at få dit barn til at sove roligt om natten. Hos os virkede det rigtig godt. Dels virker det beroligende for barnet at kigge op og følge de rolige bevægelser. Men tanken om at barnet kan sove trygt og vide at de onde drømme bliver fanget over dem er beroligende i sig selv.

Drømmefanger hos Berit

Her over kan du se vores store lyserøde fanger. Den hænger faktisk ikke over sengen men ved natbordet tæt på sengen. Vi vælger at bruge dem som en del af indretningen i hele huset. Du er de faktisk et hyggeligt og tilrider farverigt indslag i vores bolig.

Retur til forsiden