Japansk Lifting Hos Berit

Japansk Lifting

Japansk Lifting

Japansk Lifting, afspændingsmassage og en række forskellige behandlinger, der skaber balance, ro og velvære i krop og sind

Japansk Lifting er en dejlig afslappende behandling der giver et naturligt ansigtsløft. Behandlingen løfter og afspænder ansigtets muskler, så blodcirkulationen bliver bedre, og man får en  frisk, naturlig glød og udstråling.

Japansk Lifting består af ansigtszoneterapi, lymfedrænage og ansigtsmassage, der tilsammen giver helt unikke resultater.

De teknikker der anvendes er bla. lange, dybe stræk på ansigtets muskler og væv. Det styrker strømmen af energi gennem meridianerne, ansigtsmuskler og ansigtets nerver, hvorved der sker en afbalancering af ansigtet men også i kroppen. 

Japansk Lifting har indflydelse på hele kroppen, da behandlingen indeholder stimulering af 24 akupunkturpunkter som påvirker hele kroppens energisystem. Man vil opleve en total afstressende tilstand og ro gennem behandlingen og kroppen vil slappe helt af. 

Ved et intensivt forløb på 2-3 gange om ugen i 4-5 uger kan man virkelig se resultater. Og derefter er det nok at holde det ved lige en gang om måneden. 

Fordele ved Japansk Lifting

  • Minimerer rynker, furer og linier
  • Opstrammer slap hud
  • Mindsker poser under øjnene
  • Reducering af ophobet væske i ansigtet
  • Øget blodcirkulation
  • Friskere udseende og en naturlig glød
  • Afbalancering af kroppens funktioner
  • Virker afstressende på krop og sind
  • Kan afhjælpe spændingshovedpine

Arabic Boost er ikke ansigtsbehandling, som de ansigtsbehandlinger man almindeligvis kender til.

Dennee behandling kan så meget mere end det.

Der er i behandlingen rens og masker, men udover det anvendes teknikker , som gør at ansigtet løftes og får en helt ny glød og udstråling.

Behandlingerne er for alle og ikke blot for de der ønsker at reducerer rynker, men osse for at forebygge alderstegn.

Arabic Boost er en afstressende behandling der booster ansigtet, samtidig med at den har en positiv effekt på krop og sind.
Behandlingen giver fugt til huden, forbedrer blodcirkulationen, fjerner giftstoffer, ilter væv og stimulerer produktionen af kollagen og elastin som er ansvarlig for hudens gode kvalitet.
Rynker og slap hud reduceres, samt en forbedring af den overordnede huds struktur.
Produkterne der anvendes, indeholder alle Original Frankincense fra Oman, som er et helt naturligt produkt med en høj regenererende virkning og især kendt for sin meget anti-inflammatoriske virkning og kan hjælpe mod acne, ar,rødme, pigmentpletter og slap hud.

Selve behandlingen
Ansigt og overkrop sprayes med frankincense perler opløst i vand
Peeling af ansigt med frankincense peeling
Stimulering af kinesiske og tibetanske punkter med frankincense olie
Muskelstimulering af alle ansigtets muskler med frankincense creme
Frankincense harpiks maske